Υλικά (4 μερίδες)
- 2 φλ. τσ. γίγαντες φασόλια
- 4 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 4 ψητές πιπεριές Φλωρίνης
- λίγο μαϊντανό
- αλάτι
- χυμό λεμονιού
Αποβραδίς μουσκεύουμε τα φασόλια μας σε μπόλικο νερό.
Το πρωί τα στραγγίζουμε και τα βράζουμε σε φρέσκο νερό 20΄ στη χύτρα.
Γαρνίρουμε κάθε πιάτο με ένα κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, 1 πιπεριά σε μικρά κομματάκια, λίγο μαϊντανό, αλάτι καί χυμό λεμονιού.
Τα φασόλια που θα περισσέψουν μπορούμε να τα φυλάξουμε στο ψυγείο 3-4 μέρες ακόμα.
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου